iarna

iarna

În două vorbe despre film:
"Prima dragoste"
Sunt două cuvinte ce trezesc în oameni emoţii puternice. Toată lumea consideră că prima dragoste a fost pură și unică, dar pe măsură ce timpul trece, amintirile devin tot mai şterse.
Ce s-ar întâmpla dacă primul băiat care a oferit unei tinere fete aceste sentimente pure și inocente ar muri? Și ce se poate întâmpla dacă peste zece ani, chiar înainte ca ea să se mărite, să apară în faţa ei un bărbat care arată exact ca cel pe care l-a pierdut? Poate ea oare să se îndrăgostească de el, numai pentru că seamănă cu cel pe care l-a iubit cândva? 
Această dramă ne spune povestea a trei oameni care sunt legaţi unii de alţii prin prima lor iubire. Destinul a făcut ca cei trei să se întâlnească pe rând şi să fie prinşi într-o veche poveste de familie.
Viaţa îi poartă pe cărări necunoscute, abrupte şi dureroase, scoţând la suprafaţă lucruri ce se cer clarificate. Căile misterioase prin care sunt conduşi, felul în care se derulează totul, modestia, dragostea, respectul, puterea de a renunţa... toate frumoasele însuşiri umane ale celor trei, fac din acest film unul aparte, de neuitat.
Vizionare plăcută!
-----------------------------------------------
Dacă filmul nu rulează cursiv, opriţi şi aşteptaţi câteva minute să se încarce.

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Episodul 4

Episodul 5

Episodul 6

Episodul 7

Episodul 8

Episodul 9

Episodul 10

Episodul 11

Episodul 12

Episodul 13

Episodul 14

Episodul 15

Episodul 16

Episodul 17

Episodul 18

Episodul 19

Episodul 20